beats by dre cheap

CIVITAS (LL)

Ew dosao je red i na mene da napisem post.....kod mene ima svasta...cijelu proslu sedmicu nisam bila na nastavi razlog pripreme za takmicenje iz civitasa...bilo nam je predobro cijelo vrijeme smo bilu u kabinetu pedagogice zezali smo se ali i radili...bilo je tu i prvala od kojih je 90% Semrinih....hehehehe... Dobili smo i nove nadimke: emilija, (w)Ilma, Semra(ČA), AmilČek, Eldoo (škooolski odbor) Timy, mimy  tomy majonesa i Sejo(Boy)
Jucer smo imali to takmicenje iz civitasa bili smo treci po redu, extra smo izlagali...ali nismo bili prvii...VELESICKI HEROJI su pobijedili, a mi smo bili drugi :(:(:( Bilo mi je pravo krivo bili su dobri, ali smo bili bolji od njih.... Nakon takmicenja vratili smo se u nas kabinet i nastavnica je bila sa nama Semra(ČA) je prosula svoj bjes a Ema i ja smo se isplakale....ostali smo jos malo u kabinetu slusali muziku i onda smo morali ici.... jbg od svega najvise mi je zao sto se vise necemo druziti, fali ce mi punoo moja ekipa dushe moje, nema vise naseg kabineta... a i moramo u ponedjeljak na nastavu :(:(:(:(
Iduce sedmice ima puno takmicenja...folklor,ples,dramska i prva pomoc, et ugl javim vam rezultate!!!!
ew parova trenutno Amilica i Eldin(LL) Didi i Amir(LL) hehe...dushe moje(LL)
ew sto sam se ja nes raspisala....hehe...ove sedmice moje gadure su mi falile puno nismo se odavno ispricale pozeljela sam ih...al znaju one da ih ja wolim muchoooooo...ljubimmmm(LL)

By: aMiNa

We are not just best friends, we are sisters<3
http://seke4ewa.blogger.ba
23/03/2008 15:07